İnstapro APK İndir - İntagram için Video İndirme Uygulaması - Pante-10 Sosyal Medya Uzmanları
Akış
Yükleniyor...

24 Aralık 2021 Cuma

İnstapro APK İndir - İntagram için Video İndirme Uygulaması

İnstapro APK İndir - İntagram için Video İndirme Uygulaması

Daha önce instagramdan nasıl video indirebileceğinizi göstermiştik. Şimdi instagram pro indir yazımız ile sizlerle bir mobil uygulama olan insta pro apk versiyonunu paylaşıyoruz. Yazının en altındaki bağlantıdan uygulamanın full versiyonunu indirebilirsiniz.

Bunu da okuyabilirsiniz : İnstagram Video İndir


İnstapro APK İndir - İntagram için Video İndirme Uygulaması


İnstagram Nedir?

Instagram, Facebook/Meta'nın sahip olduğu, kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşmasına ve bunlarla ilgili kısa yorumlar yapmasına olanak tanıyan bir sosyal medya platformudur.

Instagram en çok cep telefonu kullanımıyla ilişkilendirilmiştir; ancak son zamanlarda kullanıcılar bir masaüstü işletim sistemi kullanarak gönderi paylaşabilmeye başladılar. Çoğu fotoğraf portre görünümünde olduğu için manzara vb yatay fotoğraflama alanında uygulamayı kısıtlı tutar.

İnstagram Pro Nedir?

InstaPro, kullanıcıların Instagram gönderilerini, hikayelerini, makaralarını ve IGTV videolarını indirmelerine yardımcı olan orijinal bir Instagram modudur. Instagram'dan herhangi bir şey indirmek istiyorsanız, bunun için üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyacınız yok. Her şey tek bir uygulama ile yapılabilir.

İnstaPro Güvenli Mi?

Bu sorunun doğru cevabından emin değilim, ancak çoğu araştırma InstaPro'nun güvenli olduğu gösteriyor. Resmi instagram sayfası tarafından söylenen herhangi bir bilgiye de rastlamadım. Uygulamanın güvenli olduğunu garanti edemem, ancak diğer web sitelerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Şuana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım.

İnstagram Pro APK Özellikleri

  • Bir biyografiye tıklayarak herhangi birinin biyografisini kopyalayabilir veya kopyalamak istediğiniz yorumu basılı tutarak herhangi birinin yorumunu kopyalayabilirsiniz. InstaPro'yu kullanarak bir tıklamayla görüntüleri, videoları, hikayeleri ve IGTV videolarını kolayca indirebilirsiniz.


  • Sadece bir resme basılı tutarak herhangi birinin profil resmini görüntüleyin. Bu uygulamayla instagram'ın keyfini çıkarın ve kendinize göre özelleştirin. Kimsenin haberi olmadan Instagram hikayesini görüntüleyin ve kontrol edin.


  • Bu uygulamanın yardımıyla, hikayenin görüntülemenizi ve yazma durumunu kolayca gizleyebilirsiniz. Herhangi bir reklam görmezsiniz. Reklamları etkinleştirmek veya reklamları gizlemek istiyorsanız uygulamada bu özelliği kontrol edebilirsiniz. Birisi sizi takip etmeyi bırakırsa, anında bildirim alırsınız.


  • Artık görüntülerin kalitesi hakkında endişelenmeyin çünkü bu modu kullanarak görüntüleri tam kalitede yükleyebilir ve görebilirsiniz. Ayrıca resimleri maksimum kalitede indirebilirsiniz. Resimleri, videoları veya hikayeleri indirmeye çalışıyorsanız, InstaPro ile indirdiğiniz hikayelerde filigran görmezsiniz.

İnstagram Pro APK


İnstapro APK İndir

Bağlantıdan indireceğiniz uygulama son sürüm instapro apk içerir. İndirme konusunda herhangi bir problem yaşarsanız sayfanın altındaki alandan yorum bırakabilirsiniz.

İnstapro APK İNDİR

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini Seç!

bir yorum bırak 😊

Bildirim
Pante10 sizi gördüğüne çok mutlu oldu!
Tamam