İnstagram Bot Basma Nasıl Yapılır? Zararı Var Mıdır? 2022 - Pante-10 Sosyal Medya Uzmanları
Akış
Yükleniyor...

26 Aralık 2021 Pazar

İnstagram Bot Basma Nasıl Yapılır? Zararı Var Mıdır? 2022

 

İnstagram Bot Basma Nasıl Yapılır? Zararı Var Mıdır? 2022

İnstagram bot basma bir kaç yöntem ile yapılabilir. Bu yazıda bu yöntemlerden, instagram bot takipçi bedava nereden bulunur ve bot basma instagram için yararlı mı yoksa zararlı mıdır sorularını cevaplayacağız.

İnstagram Bot Basma Nasıl Yapılır? Zararı Var Mıdır? 2022


Bot Hesap Nedir?

Bot hesap, sosyal medyada suni olarak takipçi artışı gerçekleştirmek için açılmış olan pasif hesaplardır. Bu hesaplar gerçek kişiler tarafından kullanılmaz ve otomasyon ile istenilen hesapları takip etmeleri sağlanır. Bot hesap takipçi almak için birçok SMM sitesinden paketlere göz atabilirsiniz.

Instagram Bot Takipçi Bedava Nereden Bulurum?

Hesabınıza bedava bot takipci ile kasım yapmak istiyorsanız en işe yarayan yöntem telegram gruplarına katılarak karşılıklı takip yapmaktır. Biraz İngilizce biliyorsanız Wolf grubunun kurduğu otomatik telegram sistemleri ile kısa süre içerisinde büyük kitlelere ulaşabilirsiniz.

Wolf Telegram

Bu gruplarda takipçi kasabilmek için size telegramda botun göndermiş olduğu hesapları takip etmelisiniz. Ardından siz de grup içerisinde kendi hesabınızı paylaşabilir, takipçi kasmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Almak Hesaba Zarar Verir Mi?

İnstagram bir algoritma ile yönetiliyor. Şuanda bu algoritma üzerine çalışan binlerce sosyal medya uzmanı var ve her birinin hemfikir olduğu bir konudan bahsetmek istiyorum.

Bot takipçiler hesabınıza uzun vadede hesabınıza kesinlikle zarar verir. Bunun nedeni instagramın gönderileri sıralama algoritmasında yatıyor. Uygulama, siz bir gönderi paylaştığınızda, öncelikle takipçileriniz olmak üzere (daha sonrasında kullandığınız hashtag'ler ve diğer yollar) tahmini 100 hesaba gönderinizi gösteriyor ve etkileşimi ölçüyor.

Ölçtüğü etkileşime göre, instagram gönderinize bir puan veriyor ve gönderinizin puanı yüksekse gönderinizi daha fazla kişiye gösteriyor(keşfet ve takipçileriniz). Eğer gönderinizin etkileşim oranı düşükse, diğer takipçileriniz bile paylaştığınız bu gönderiyi ana sayfalarında göremeyebiliyor.

Bu aşamada, bot takipçilerde yapılan testlerde maalesef bu hesaplar aktif olmadığı için, etkileşim oranınızı olumsuz etkiliyor. Sonuç olarak uzun vadede hesabınızın büyümesine engel oluyor.

Instagram Takipçi Satın Al


Bot Takipçilerin Yararı Var Mıdır?

Benim de aralarında bulunduğum bir kesim Sosyal Medya Uzmanı, yeni açılan hesaplarda bot takipçi kasım işleminin küçük miktarlarda olduğu sürece yararlı olduğunu savunuyor. Bunun sebebi, hiç takipçisi olmayan bir hesabı kimsenin takip etmek istememesinde yatıyor.

Yeni açtığınız bir hesabı 1000-2000 gibi (belki daha düşük), sayılarda bot takipçi ile besleyerek insanlara sizi takip etmek için teşvik edebilirsiniz. Bunun yararını kesinlikle algoritma bazında değil, profilinizi ziyaret eden kullanıcıların psikolojisi bazında düşünmelisiniz.

Kendinizden yola çıkın, keşfette çok beğendiğiniz bir gönderi gördünüz ve gönderinin sahibini ziyaret ettiniz. Sayfanın takipçi sayısı 100 olursa mı yoksa 10000 olursa mı takip etme olasılığınız artar? Çoğunluğa göre bu 10000 takipçidir. Bu sebeple bot takipçi kasma küçük hesaplara yarar getirebilir.

Uzun vadeli zararlarını düşündüğümüzde, kasma işlemini tamamen bot hesaplar üzerine değil de çekiliş ile karışık takipçi kasımını düşünebilirsiniz.

Bot Takipçi


Çekiliş ile Takipçi Kasımı

Çekiliş ile takipçi kasma yöntemi kitlesi milyonlara ulaşmış hesaplarda sıkça gördüğümüz bir yöntem. Ancak tabii ki milyonluk hesapların takipçilerinin %100'ü gerçek insanlar değil. Bu hesapların bir kısmı çekiliş ile kasım yaptığından dolayı, çekilişlerde şansını arttırmak isteyen kullanıcıların açtığı yan hesaplar da bu hesapları takip ediyor. Bazen bot hesap sayısı, gerçek hesapların sayısından fazla da olabiliyor.

Burada dikkat etmemiz gereken konu, çekiliş ile yapılan takipçi kasımlarının tamamiyle bot takipçi alımlarına oranla daha sağlıklı olduğu. Çünkü çekiliş ile yapılan takipçi arttırmada kesinlikle aktif takipçi kazanma olasılığınız daha yüksek.

İnstagram Takipçi Kasma ve Yönetim Uygulamaları

Mobil uygulamalar ile takipçi sayınızı arttırmak da mümkün tabii ki. Tabii bunu yaparken uygulamanın güvenilirliğinden hiçbir zaman emin olamayız. Bu nedenle mutlaka küçük olan instagram hesaplarınızda bu işlemleri yapmanızı tavsiye ediyorum. Hesabı belirli bir seviyeye getirdikten sonra uygulamalar ile bağlantıyı kesip, hesabın güvenliğini sağlamanız gerektiğini de unutmayın.

Yukarıdaki uygulamaların hiçbiri için tamamen güvenilir diyemeyiz. Ancak dikkatli kullanıldıklarında her birinin bir çok yararını göreceksiniz. Mobil uygulamalar reklamlar üzerinden para kazanmaya odaklı programlar olduğu için çoğu size tam hizmet veremez. Tam hizmet alabilmek için maalesef biraz yatırım yapmamız gerekir.

InstaPro APK İndir

Eğer bütçeniz varsa, aşağıdaki internet sitelerinden ihtiyacınız olan hizmeti alabilirsiniz:

Bu uygulamalar, sosyal medya hesabınızda gönderilerinizi planlayabileceğiniz, takipçileriniz ile etkileşiminizi kolaylaştıracak sistemlere sahip. Her biri dünya devi markalar ve hepsinin farklı güçlü ve zayıf yönleri bulunuyor. Bunları yukarıdaki listeden sitelerine giderek fiyat ve özellik analizi yaparak kolaylıkla görebilirsiniz.

InstaPro APK İndir


Sonuç

Bot takipçi kasımı yapılan hesaplardan eğer bunlar yeni açılmış hesaplarsa ve kitle oluşturmak isteniyorsa, kısa vadede ve küçük miktarlarda yapılan kasımlarda oldukça iyi sonuçlar alınabilir. Aksi taktirde, yüksek miktarda bot takipçi ile kasım yapılan hesapların büyümesi duracaktır.

Hesabınızı organik ve hızlı bir şekilde büyütmek istiyorsanız, kesinlikle bir bütçe ayırıp Buffer, Later gibi sistemlere başvurmalısınız. Daha ayrıntılı bilgi almak için bana sayfanın alt kısmındaki iletişim formundan ulaşabilirsiniz.




Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini Seç!

bir yorum bırak 😊

Bildirim
Pante10 sizi gördüğüne çok mutlu oldu!
Tamam