Inshot Pro APK Son Sürüm İndir 2022 | Pante10 - Pante-10 Sosyal Medya Uzmanları
Akış
Yükleniyor...

31 Aralık 2021 Cuma

Inshot Pro APK Son Sürüm İndir 2022 | Pante10

 

Inshot Pro uygulaması, instagram için video ve fotoğraflarınızı düzenlemenizi sağlayan mobil aplikasyondur. Videolarınızı kırpıp, çözünürlüğünü ayarlayabilir veya üzerine yazılar yazabilirsiniz. Düzenleme araçlarından videolarınıza müzik ekleyebilirsiniz. Youtube instagram gibi platformlarda yapacağınız paylaşımları telefondan düzenlemek için Inshot apk pro indir yazımızdaki linkten inshot premium apk indirebilirsiniz.


Inshot Pro APK Son Sürüm İndir 2022 | Pante10


Inshot Nedir?

İnstagram fotoğraflarınızı ve videolarınızı düzenlemeye yarayan bir mobil uygulamadır. Inshot, Pro versiyonunun aksine bir çok kısıtlama bulundurur. İçeriğindeki pro özellikleri kullanabilmek için öncelikle satın almanız gerekir. Ancak bizim vereceğimiz apk sayesinde, inshot pro apk indir butonundan pro versiyonunu indirebilir ve tüm özelliklerini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Inshot ile Neler Yapabilirim?

Video düzenleyici uygulaması inshot ile yalnızca video değil, fotoğraflarınızı da düzenleyebilirsiniz. Oldukça kullanışlı ve hafif bir uygulama olduğu için cep telefonunuz üzerinden inshot video editor kullanırken hiçbir kasma yaşamazsınız.

Bir çok video editing (video editleme) işlemlerinizi bu uygulama üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ses efektleri kullanabilir, video filtreleri ekleyebilirsiniz. Dilerseniz fotoğraflarınıza arka plan ekleyebilir, doygunluk vb. görsel efektleri kullanabilirsiniz.

Müzik ve ses düzenlemeleri yapabilirsiniz. Video düzenleme özelliği sayesinde videonuza müzik ekleyin!

Video bölme, video kırpma, video klipleri birleştirme, fotoğrafları veya görüntüleri içe aktarma, çeşitli filtre efektleri uygulama, müzik veya ses efektleri ekleme, seslendirme efektleri ekleme, videolara animasyon, çıkartma veya metin ekleme gibi işlemler yapabilirsiniz.

Inshot Nasıl Kullanılır?


Inshot Nasıl Kullanılır?

Bu video oluşturma uygulamasına bir "çekim" yapmaya hazırsanız, nasıl başlayacağınıza dair hızlı bir kılavuz aşağıdadır:

1. Uygulamayı indirin.

İlk adım, InShot uygulamasını Apple Store veya Google Play'den indirmektir. InShot hem iOS hem de Android için kullanılabilir. Uygulama mağazanıza gidin ve InShot uygulamasını ücretsiz indirin.

2. Videoları ve görüntüleri içe aktarın ve düzenleyin.

InShot uygulamasını indirip açtığınızda, bir seçenek belirlemeniz istenecektir: fotoğrafları ve videoları içe aktarın veya fotoğrafları ve videoları düzenleyin. Ayrıca “ana” ekranı da seçebilirsiniz.

InShot uygulamasını test etmek için telefonunuzda kayıtlı bir fotoğraf veya video seçin. İçe aktarma biter bitmez, fotoğrafınızı veya videonuzu düzenleme seçeneğini göreceksiniz. Kırpabilir, kırpabilir, arka plan ekleyebilir veya diğer görsel ve ses efektleriyle oynayabilirsiniz.

InShot uygulaması, çoğu kullanıcı ve işletme için yeterli olan temel video düzenleme araçları ve özellikleri sağlar, ancak dahası da vardır…

3. Ses ve müzik ekleyin.

Fotoğrafınızda veya videonuzda temel düzenlemeleri yapmayı bitirdiğinizde, sonraki ekranda ses efektleri, seslendirme efektleri veya müzik eklemeniz istenir. InShot, cihazınızda depolanan bir şarkıyı içe aktarma veya uygulamanın müzik koleksiyonundan seçim yapma seçeneği sunar.

Ses ve müziği seçtikten sonra, mükemmel dengeyi bulmak için dış sesin ve müziğin ses seviyesini ve yoğunluğunu kontrol edebilirsiniz.

4. Metin ekleyin.

Artık videonuzun güzel görünmesine ve daha da iyi ses vermesine sahip olduğunuza göre, sonraki ekran uygun gördüğünüz şekilde metin eklemenize olanak tanır. Metninizi çok çeşitli yazı tipi stilleri ve renk şemalarında yazabilirsiniz. Ardından, uygun yerleşimi elde etmek için metni video veya ekran etrafında hareket ettirebilirsiniz. Metnin videonuzda görünmesini veya kaybolmasını istediğiniz zaman için başlangıç ​​ve bitiş zamanlarını da seçebilirsiniz.

5. Animasyonlar ve çıkartmalarla kişiselleşin.

Emojiler sadece bir başlangıçtı, ancak mobil cihazlar dünyasında emojiler, hareketli GIF'lere ve temalı çıkartmalara dönüştü. InShot, bu eğlenceli, kişisel dokunuş için videolarınıza özel animasyonlar ve çıkartmalar eklemenize olanak tanır.

6. Bir çözünürlük seçin.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, kalite, bir mobil cihazdan video oluşturma ve düzenleme ile ilgili bir zorluktur. Ancak InShot, kullanıcıların video çözünürlüğünü ihtiyaçlarına göre değiştirmelerine olanak tanır.

Örneğin, videonuzu 480p, 720p ve hatta 1080p olarak kaydedebilirsiniz. Çözünürlüğünüzü seçtikten sonra videonuza filigran eklenir, ancak bu, videonuzu yayınlamadan veya paylaşmadan önce kaldırılabilir.

7. Kaydedin ve paylaşın.

Fotoğrafınızı veya videonuzu düzenlemeyi bitirdikten sonra, InShot uygulamasındaki "Kaydet" düğmesine basmanız yeterlidir. Bu, biraz zaman alabilen oluşturma sürecini başlatır. Oluşturma ve dönüştürme işlemleri tamamlandıktan sonra video kaydedilir ve InShot galerinizde erişilebilir hale gelir.

Hazır olduğunuzda, galerinizdeki tamamlanmış videoyu seçebilir ve paylaşabilir ve doğrudan sosyal medya kanallarınızda yayınlayabilirsiniz. Videonuzu Instagram'da paylaşmak istiyorsanız, InShot hashtag'leri seçmenize izin verir ve hatta videonun içeriğine göre size bazı varsayılan, önerilen hashtag'ler sağlar.

Not: Evet, InShot'ta reklam var. (Sonuçta uygulama ücretsiz…) Ancak, video düzenleme ve oluşturma yeteneğinizi kesintiye uğratmaz veya engellemezler. Sayfamızda bulunan Inshot pro apk indirirseniz tüm reklamlardan kurtulursunuz ve uygulamanın ücretli özelliklerine erişim kazanırsınız.


Inshot Pro APK İndirme Linki



Mod APK - Pro APK Nedir?

Mod APK veya Pro APK uygulamanın "kırılmış" versiyonudur. Video editör uygulaması inshot'ın pro apksını indirdikten sonra telefonunuza kolayca kurulum yapabilir ve tüm ücretli özelliklere ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz.

Normal şartlarda tek bir paketin 3 dolardan aşağı olmadığı uygulamada, tüm paketleri indirebilir ve sınırsız kullanabilirsiniz. Tüm bunları yaparken uygulamanız kasmaz ve telefonunuza zarar vermez. Mod apk yalnızca uygulamanın tüm özelliklerinin açılması için uygulandığı için herhangi bir güvenlik sorununu beraberinde getirmeyecektir.

Inshot Benzeri Uygulamalar

Akıllı cep telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir çok inshot benzeri uygulama bulabilirsiniz. Ancak capcut uygulaması dışındakiler, ne yazık ki aynı kalitede sonuçlar vermeyecektir. Bu nedenle size önerimiz, inshot pro versiyonunu denemek ve hoşunuza gitmezse capcut yükleyerek, denemeniz yönünde olacaktır.

Capcut PlayStore

InstaPro APK indir


Inshot Pro APK İndirme Linki

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini Seç!

bir yorum bırak 😊

Bildirim
Pante10 sizi gördüğüne çok mutlu oldu!
Tamam