İnstagram Giriş Linki 2022 | İnstagrama Nasıl Giriş Yapılır? - Pante-10 Sosyal Medya Uzmanları
Akış
Yükleniyor...

3 Aralık 2021 Cuma

İnstagram Giriş Linki 2022 | İnstagrama Nasıl Giriş Yapılır?

 Bir Instagram hesabınız varsa, telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdaki bir tarayıcıdan herhangi bir cihazdan oturum açabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan, şifrenizle birlikte Instagram kullanıcı adınız veya hesapla ilişkili telefon numaranız veya e-posta adresiniz gibi oturum açma bilgilerinizdir. Hesapları bağladıysanız, Facebook üzerinden giriş yapmak da mümkündür. İşte herhangi bir cihazda oturum açmak için gerekenler ve instagram giriş linki.


Mobil Cihazlarda İnstagram Giriş Linki

Bir akıllı telefon veya tablette Instagram hesabınıza giriş yapmak, Instagram uygulamasını ister iOS isterseniz Android cihaz kullanın, aynıdır. Genel olarak Instagram, Instagram kullanıcı adınızı veya hesapla ilişkili telefon numaranızı veya e-posta adresinizi kullanarak oturum açmanıza izin verir; bu nedenle bu üç öğeden herhangi birini girin. Bundan sonra, şifrenizi girin ve Giriş Yap'a dokunun.

İNSTAGRAM GİRİŞ LİNKİ


İNSTAGRAM GİRİŞ LİNKİ
İnstagram giriş sayfası


Masaüstü Bilgisayarlarda İnstagrama Giriş Nasıl Yapılır?

Instagram'a Mac'te mi yoksa PC'de mi giriş yaptığınız önemli değil - süreç aynıdır. Instagram.com'u bir web tarayıcısında açın ve ardından Instagram kullanıcı adınızı veya hesapla ilişkili telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin. Bundan sonra, şifrenizi girin ve Giriş Yap'a dokunun.

Dilerseniz yukarıdaki "instagrama giriş linki" yazısına tıklayarak, giriş ekranına ulaşabilirsiniz.


Masaüstü Bilgisayarlarda İnstagrama Giriş Nasıl Yapılır?


İnstagrama Facebook ile Girmek

Instagram hesabınızı Facebook'a bağlarsanız, yalnızca Instagram gönderilerinizi Facebook'ta kolayca paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda Instagram'da oturum açmanın kolay bir yolu olarak Facebook kimlik bilgilerinizi de kullanabilirsiniz.

Facebook ve Instagram hesaplarınızı bağlamak için mobil cihazınızda Instagram uygulamasını açın, üç çubuklu menüye ve ardından Ayarlar'a dokunun. Hesap bölümünde, Diğer Uygulamalarda Paylaşma bölümüne gidin ve Instagram'ı Facebook hesabınıza bağlayın.

Bu iki hesabı bağladıktan sonra, Facebook'u kullanarak Instagram'a giriş yapabilirsiniz - giriş sayfasında Facebook ile Giriş Yap'a tıklayabilirsiniz.


Giriş Yapamıyorsanız : İnstagram Şifre Değiştirme

Şifrenizi kaybettiyseniz veya unuttuysanız, sıfırlamanız gerekebilir. Bir iPhone'unuz, Android cihazınız varsa veya bir bilgisayarda bir web tarayıcısı kullanıyorsanız, süreç temelde aynıdır:

  1. Oturum açma ekranında, kullanıcı adı ve parola alanlarının altında Oturum açarken yardım alın (Android telefon kullanıyorsanız) veya Parolanızı mı unuttunuz? (iOS veya bir tarayıcıda) butonuna tıklayın.
  2. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya kullanıcı adınızı girin ve İleri'ye (Android kullanıyorsanız) veya Giriş Bağlantısını Gönder'e (bir web tarayıcısında) dokunun. Bir iPhone kullanıyorsanız, hangi sekmeyi kullanmak istediğinizi seçin (Kullanıcı Adı veya Telefon) ve hesabınızla ilişkili kimlik bilgilerini girin, ardından İleri'ye dokunun.
  3. Parolanızı sıfırlamak için talimatları içeren bir mesaj alacaksınız.

İnstagram Şifre Değiştirme




Ayrıca, hesabınızla ilişkili kullanıcı adını veya diğer bilgileri hatırlamıyor olabilirsiniz veya yanlış giriyor olabilirsiniz. İşte denenecek bazı şeyler:

  • Kullanıcı adını veya e-posta adresini doğru yazdığınızdan emin olun.
  • Kullanıcı adı girerken @ sembolü eklemeyin.
  • Profil sayfanızı görebilen birinden ekran görüntüsü almasını veya sizin için kullanıcı adını yazmasını isteyin.

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini Seç!

bir yorum bırak 😊

Bildirim
Pante10 sizi gördüğüne çok mutlu oldu!
Tamam